Laatste Nieuws

 • PCoL App

  Nieuwe feature in de app ingeval van calamiteit met een druk op de knop informeer iedereen die nodig is.

  Met de PCoL app is het niet alleen mogelijk om de aanwezigheid van personen te registreren op een project maar kent vele opties meer zoals het melden van een calamiteit/incident. Op het moment dat een persoon een calamiteit meldt zal de PCoL app realtime de locatie van de persoon doorsturen naar de server. Afhankelijk van de opties die gekozen zijn kan er dan vervolgens een SMS / Email en later ook Push notificaties verstuurd worden naar iedereen of een selectie op basis van behaalde certificering(en) zoals BHV. De PCoL app zal doormiddel van licht flitsen en piep geluiden mede proberen duidelijk te maken waar de persoon zich bevindt.


  De BHVer die de opvolging accepteerd krijgt dan realtime inzicht waar deze persoon zich bevindt, ook kan de persoon aangeven niet de calamiteit op te volgen om verschillende redenen. Al deze gegevens worden opgeslagen voor een incidenten rapport.


  De PCoL calamiteiten unit is een opzich zelfstandige unit die onder zwaar toezicht gemonitord wordt omdat ingeval bij storing er geen calamiteit gemeld wordt en dit mogelijk levens in gevaar brengt. Daarom houden wij toezicht op de calamiteiten unit 24/7. De unit kan in 3 verschillende manieren worden geplaats, in combinatie met een slagboom, los bevestigd aan een muur of op een paal.


  PCoL losse calamiteiten unit

   

  PCoL calamiteitenpaal

  2021-11-04