Laatste Nieuws

 • PCoL App

  Nieuwe feature in de app laat de QRcode scannen om toegang te krijgen tot een object bijv slagboom, toerniquet, etc.

  Met de PCoL app is het niet alleen mogelijk om de aanwezigheid van personen te registreren op een project maar kent vele opties meer zoals een QRcode genareren om iemand toegang te geven tot een object in combinatie met onze toegangs unit. De app ververst iedere 10 seconden de QRcode om fraude te minimaliseren en wanneer een QRcode eenmaal is gescand kan deze niet nogmaals worden gescand.


  Een object kan zijn een deur die met een electronisch slot is uitgerust of doormiddel van een electro magneet wordt dicht gehouden en na het laten scannen van de QRcode de deur wordt vrijgegeven mits deze persoon toegang mag hebben. Dit is allemaal zelf per persoon in te stellen in onze portal.


  De PCoL toegangs unit is een opzich zelfstandige unit die onderandere ook een slagboom, tourniquets kan aansturen, hierin zijn wij niet merk gebonden en kunnen dus alle soorten aansturen. De unit update zich automatisch met de server of een persoon toegang heeft of dat deze is ingetrokken. Ook kent de toegangs unit een Anti passback oplossing zodat iemand niet snel even in, uit, in kan scannen om zo iemand anders toegang te geven tot een afgesloten gebied. Daarnaast is het ook mogelijk wanneer iemand op de calamiteit knop in de PCoL app drukt dat automatisch alle of een selectie slagbomen open gaan.


  IQpass slagboom incominatie met PCoL toegang unit

   

  PCoL aanwezigheid bord

  2022-02-11